Damskor

Damskor

År efter år kommer det nya trender inom modet och det kan vara svårt att hänga med i dagens trender. Men vad är egentligen dom hetaste skotrenderna just nu?

Något som har varit väldigt populärt i år är sneakers, den här trenden växer bara mer och mer. I år har det varit inne med så kallade chunky sneakers, det vill säga lite träningsskon med en grov sula. Idag kan tjejer och kvinnor skippa klackarna och piffa upp sig med ett par snygga sneakers, vilket är både väldigt snyggt och bekvämt.

Men detta betyder självklart inte att klackens tid är över, till höst och vinter 2019 är det inne med cowboy boots, vare sig det är med en högre eller lägre klack så fungerar cowboy stövlarna till det mesta. För den som inte är så förtjust i cowboy stilen så finns det självklart andra alternativ, 2019 är även året för lårhöga stövlar i helst lite ljusare färger. Dessa stövlar går ihop med jeans, leggings, strumpbyxor eller barbent. För mer inspiration kan man gå in på modesajter, där man hittar fler tips inspirerande bilder.

Och för den som älskar kängor är den trenden inte heller över, i år är det rejäla kängor med en grövre sula som gäller. 2019 verkar bli året för rejäla sulor, varesig det är träningskor, kängor eller stövlar så är det inne med en lite mer grov sula eller klack. Och självklart är fortfarande modernt och stiligt med den klassiska klackskon för den som gillar att hålla sig till det. 2019 har något för alla olika smaker och stilar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *